Odilia, abdis van Thorn, verklaart dat Godfried van Heinsberg het meisje Aleid heeft overgedragen als ministeriaal aan de kerk van Thorn (oorkonde nr. 6)
Engelbert van Isenburg, aartsdiaken, en meester Reinier, provisor van de bisschop van Luik, beslechten een geschil over tienden te Mertersem (oorkonde nr. 21)
Amicus de Lude, kanunnik van kapittel Luik en Herman, keldermeester van abdij Val-Dieu, doen uitspraak in geschil over tiendheffing te Oeteren (oorkonde nr. 44)
Reinoud I, graaf van Gelre, oorkondt dat Willem II, heer van Horne, en zijn zoon Willem afstand hebben gedaan van heffingen en beden als voogd van het Land van Thorn (oorkonde nr. 47)
Alexander, deken, en Hendrik van Houthorne, cantor O-L-Vrouwekapittel Maastricht, doen uitspraak in geschil over tienden van pastoor van Thorn Jan van Baexem met abdij Thorn (oorkonde nr. 55)
Rooms-koning Adolf bevestigt op verzoek van abdis van Thorn de oorkonde van Reinoud I, Graaf van Gelre, inzake afstand van rechten door Willem II van Horne (oorkonde nr. 63)
Rooms-koning Adolf bevestigt schenkingen rechten en goederen in Thorn, Casallum, Medemblik, Beek bij Bree, Ophemert en Kerk-Avezaath (oorkonden nrs. 60, 61, 62)
Kathedraal kapittel van Luik bezegelt de overeenkomst van abdis Guda van Rennenberg met Jacob, pastoor van Gilze, inzake tienden in de regio (oorkonde nr. 68)
Kathedraal kapittel van Luik bezegelt de overeenkomst van abdis Guda van Rennenberg met Willem van Buggenum, pastoor van Beek (bij Bree), inzake tienden te Beek (oorkonde nr. 69)
Kathedraal kapittel van Luik bezegelt de overeenkomst van abdis Guda van Rennenberg met pastoor van Thorn Jan van Baexem inzake tienden te Beersel, Thorn, Haler, Stramproy en Baexem (oorkonde nr. 70)
Kathedraal kapittel van Luik bezegelt de overeenkomsten van abdis Guda van Rennenberg met pastoors van Thorn, Eisden, Beek, Oeteren, Gilze en Baarle inzake tienden en andere rechten binnen hun parochies (oorkonde nr. 71)